Antena Meniu Search
x

Şoferinţa de 20 de ani care a ucis un bărbat pe o trecere din Târgovişte a consumat droguri

Şoferiţa în vârstă de 20 de ani din Târgovişte care a spulberat un bărbat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni e cercetată pentru comiterea mai multor infracţiuni, având în vedere că analizele medicale făcute tinerei după accident au arătat că era drogată.

Şoferiţa în vârstă de 20 de ani din Târgovişte care a spulberat un bărbat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni e cercetată pentru comiterea mai multor infracţiuni. Analizele spun că tânăra conducea sub influența drogurilor.

După accident, șoferița de 20 de ani a fost dusă la spital și supusă unor analize care au arătat că e drogată cu cocaină şi THC, o substanţă cu efect psihotrop care se regăseşte şi în compoziţia cannabisului.

Accident la Târgovişte, bărbat spulberat pe trecere de o şoferiţă de 20 de ani| Sursa: MDI TV Facebook

Tânăra este acum cercetată pentru ucidere din culpă, precum şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, scrie News.ro.

Potrivit poliţiei judeţene Dâmboviţa, în accidentul produs pe Calea Bucureşti din Târgovişte, şoferiţa, care conducea un Peugeot decapotabil, nu i-a acordat prioritate de trecere unui bărbat. Omul traversa strada pe zebră, pe lângă bicicletă. A fost spulberat de mașina șoferiței și a murit în urma impactului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şoferinţa de 20 de ani care a ucis un bărbat pe o trecere din Târgovişte a consumat droguri