Antena Meniu Search
x

Târgul de Crăciun a bulversat traficul în centrul Bucureștiului

Târgurile de Crăciun din marile oraşe sunt bucurie şi distracţie pentru unii, nervi şi zeci de minute de aşteptare în trafic - pentru alţii. Cel puţin aşa s-a întâmplat în Capitală, sâmbătă seară.

Vezi și

Târgurile de Crăciun din marile oraşe sunt bucurie şi distracţie pentru unii, nervi şi zeci de minute de aşteptare în trafic - pentru alţii. Cel puţin aşa s-a întâmplat în Capitală, sâmbătă seară. Aproape tot centrul Bucureştiului a fost paralizat, după ce pe mai multe străzi s-a închis circulaţia. Aglomeraţie a fost şi printre standurile cu dulciuri şi decoraţiuni.

La târgul de Crăciun, în faţa unui pahar de vin fiert, frunţile se descreţesc, iar zâmbete largi radiază din toate părţile.

La doar câţiva metri distanţă, mii de şoferi au simţit aglomeraţia la cozi interminabile, după ce, special pentru târg, accesul pe mai multe străzi a fost interzis.

Dar bucureştenii care au ales să lase maşinile acasă nu au avut grija traficului, ci doar pe cea a distracţiei.

Pe lângă zona de gastronomie, un alt punct de interes la târgul din Piaţa Constituţiei este Căsuţa Moşului. Locul în care copiii pot lăsa scrisorile cu dorinţe de Crăciun.

În atmosfera de sărbătoare au intrat şi copiii din Constanţa, care au avut parte de surprize una după alta la târgul deschis seara.Îmbrăţişările lungi ale personajele preferate din poveşti sau din desene animate le-au adus imediat zâmbetul.

"Tărâmul Magic al Crăciunului" din Constanța poate fi vizitat şi după Revelion. Până pe 8 ianuarie, copiii vor putea admira bradul împodobit de 25 de metri înălţime, se vor putea distra în carusel sau la diferite ateliere de teatru şi dans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Târgul de Crăciun a bulversat traficul în centrul Bucureștiului