Antena Meniu Search
x

Târgul Internaţional de Bijuterie Contemporană

Târgul Internaţional de Bijuterie Contemporană se ţine weekend-ul acesta în Bucureşti, un loc unde nu se vorbeşte despre gramaj şi karate, ci despre poveşti şi pasiune.

Vezi și

Târgul Internaţional de Bijuterie Contemporană se ţine weekend-ul acesta în Bucureşti, un loc unde nu se vorbeşte despre gramaj şi karate, ci despre poveşti şi pasiune. 

Se întâmplă în cea de-a 13-a ediție a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei.

Pe parcursul celor 7 ani AUTOR a devenit o platformă deschisă şi activă, un spațiu real și virtual unde creaţia de bijuterie contemporană nu e limitată nici de geografie, nici de idei preconcepute. Şi pentru că dragostea nu cunoaşte limite, la târgul internaţional de bijuterie contemporană AUTOR ne întâlnim cu designeri de pe cinci continente, din Israel, Italia, Rusia, Austria, Bulgaria, Hong Kong, Elveţia, Grecia, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia, Franţa, Germania, Honduras, Canada și bineînţeles România.

Îţi mai spunem că anul acesta ți-am pregătit pentru secţiunea "Recomandat de." o voce puternică: Alexandrina Hristov va face la AUTOR 13 propria selecţie de artiști, și asta e ceva ce trebuie să vezi - criteriile unui artist versatil cu o imagine și un stil bine conturate, care se definește prin muzică, poezie și pictură.

Lansată "de" și "la" targul AUTOR, Alina Carp este cel de-al 7-lea "Focus designer" AUTOR - intrarea ei pe pe scena internaţională s-a făcut cu focuri de artificii și Alina participă acum la cele mai importante evenimente de bijuterie contemporană din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Târgul Internaţional de Bijuterie Contemporană