Antena Meniu Search
x

Bărbat din Deva și băiatul său de 4 ani, ambii cu coronavirus, înfruntă cu optimism situația (Video)

Un copil de patru ani din Deva, unul dintre cei mai mici pacienţi bolnavi de coronavirus, este internat împreună cu tată lui, şi el depistat pozitiv, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Sunt optimişti şi hotărâţi să treacă cu zâmbetul pe buze peste această perioadă grea.

de Redactia Observator

la 16.03.2020, 21:25

Vezi și
  • Un băiat de patru ani și tatăl său, ambii cu coronavirus, înfruntă cu optimism situația
  • Băiatul suferă și de o altă boală care necesită transplant

Un copil de patru ani din Deva, unul dintre cei mai mici pacienţi bolnavi de coronavirus, este internat împreună cu tată lui, şi el depistat pozitiv, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Sunt optimişti şi hotărâţi să treacă cu zâmbetul pe buze peste această perioadă grea. Cazul este cu atât mai emoţionant cu cât Tudor suferă şi de o boală gravă care necesită transplant. 

A fost plecat la Roma, acolo unde făcea tratament de trei ori pe săptămână. Pandemia de coronavirus l-a întors, însă, în ţară unde el şi tatăl lui au aflat că au contactat temutul virus. 

Mama copilului şi sora lui de doar nouă luni sunt, din fericire, negative. Starea de spirit a lui Tudor şi a tatălui lui este o lecţie pentru noi toţi. Haideţi să-i vedem.

"Salutare, dragilor. Ştiu că nu este o veste foarte bună. Suntem depistaţi pozitiv, eu şi Tudor. Suntem bine. Tudor este aici cu mine. Ceau, Tudor. Ceau! Zi că eşti bine. Da, sunt bine.

Ţi-a plăcut la Roma? Da. Mai mergi? E, nu mai merg. De unde ţi-a luat sânge la Roma? De aici. Colorăm toată ziua, mai stăm pe laptop, mai stăm pe telefoane. Nu mai vorbi. Ce vrei să zici?

Zi: mulţumim. Mulţumim, pa! Vă pupă. Pa, pa!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat din Deva și băiatul său de 4 ani, ambii cu coronavirus, înfruntă cu optimism situația (Video)