Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de 3 ani după deratizare, în Timişoara: "Vomitau şi transpirau jos, pe covor"

Bărbatul care şi-a pierdut soţia de 29 de ani şi copilul de 3 ani, după o acţiunea de deratizare în blocul de pe strada Mioriţa din Timişoara, se află în continuare internat, pe secţia de Terapie Intensivă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.11.2019, 15:53

Copilul de 3 ani a pierit sâmbată târziu, iar mai apoi, luni, mama acestuia
Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de 3 ani după deratizare, în Timişoara, este la Terapie Intensivă - Observator.tv

Bărbatul care şi-a pierdut soţia de 29 de ani şi copilul de 3 ani, după o acţiunea de deratizare în blocul de pe strada Mioriţa din Timişoara, se află în continuare internat, pe secţia de Terapie Intensivă.

Tatăl copilului de 3 ani a declarat pentru Observator că se simte mai bine, dar că se află, în continuare în spital, pe secţia de Terapie Intensivă.

Bărbatul a povestit momentele dramatice prin care a trecut, alături de soţie şi băieţelul lor. 

"Mă simt puţin mai bine, faţă de cum am fost. Aveam simptome de vomă, dureri de stomac, transpiraţii, nu aveam poftă de mâncare, cam astea erau. Copil şi soţia vomitau, culcaţi jos, pe covor, transpirau pe jos…

Eram panicat, nu ştiam ce se întâmîmplă, nu aveam miros, era ceva toxic, dar făra miros", a declarat bărbatul pentru Observator.

Omul susţine că nu i-a anunţat nimeni că urmează să se facă deratizare în bloc. El a spus că primul care a ajuns la spital a fost copilul.

"Prima dată a ajuns copilul şi mi-au spus că are diabet. După ce l-au dus la etajul doi, au făcut resuscitare şi l-au declarat decedat.

Pentru soţie am sunat la ambulanţă duminică. A avut nevoie de medici duminică şi ieri, i-au făcut perfuzii, pe urmă s-a simţit mai bine, am vorbit ieri a doua oară, apoi a decedat", a mai spus bărbatul, care speră ca toţi cei vinovaţi să fie traşi la răspundere. 

Patronul firmei de deratizare, reţinut

Ioan Sorin Buţă, patronul Bistim Dera SRL, firma care a făcut dezinsecţia şi deratizarea în blocul de locuinţe din Timişoara în care au murit doi copii şi mama unuia dintre ei, a fost reţinut. 

Acuzaţiile care i se aduc lui Ioan Sorin Buţă sunt omor din culpă, vătămare corporală din culpă şi trafic de substanţe interzise. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au anunţat că în procesul de deratizare a blocurilor din Timişoara, printre care cel în care trei oameni şi-au pierdut viaţa, există indicii că a fost folosită substanţa Delicia - Gastoxin care conţine fosfură de aluminiu, foarte toxică, cu efecte letale în caz de inhalare, şi care necesită pentru utilizare autorizaţie specială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de 3 ani după deratizare, în Timişoara: "Vomitau şi transpirau jos, pe covor"