Antena Meniu Search
x

Tatăl din Săcele care a înscenat sinuciderea fiicei sale, condamnat definitiv: 'Am minţit şi regret foarte mult'

Costel Bighiu, tatăl din Săcele (Constanţa) care a înscenat sinuciderea fiicei sale de 14 ani, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa pentru crimă oribilă pe care a comis-o pe 18 ianuarie 2019.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.10.2019, 12:53

Costel Bighiu, tatăl din Săcele (Constanţa) care a înscenat sinuciderea fiicei sale de 15 ani, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa pentru crimă oribilă pe care a comis-o pe 18 ianuarie 2019.

Ieri, judecătorii au respins apelul bărbatului şi au menţinut pedeapsa primită de Costel Bighiu.

Astfel, bărbatul va executa 16 ani de închisoare pentru omor.

În faţa instanţei, Bighiu a explicat că a minţit atunci când a înscenat sinuciderea fiicei sale de 15 ani de ruşine şi de teama să nu fie considerat 'un om rău'.

Pe acelaşi subiect

'Nu am avut puterea de a recunoaşte fapta pe care am comis-o şi de aceea am şi declarat iniţial, în mod mincinos, în faţa organului de urmărire penală şi în faţa instanţei de judecată, că moartea fiicei mele s-ar fi datorat unei intoxicaţii cu otravă prin autoinjectare, precum şi faptul că şi eu mi-aş fi injectat o asemenea otravă', a declarat bărbatul în faţa judecătorilor.

Elena, fata ucisă de tată la Săcele, Constanţa, împreună cu mama ei

Elena a fost ucisă de tatăl ei pentru că l-a făcut 'leneş'

Bărbatul a mai explicat că se certa des cu soţia şi fiica sa pentru că nu avea un loc de muncă, dar şi pentru că o bănuia pe femeie că îl înşală.

Mai mult, bărbatul a povestit cum fiica îl acuza că e leneş pentru că nu avea un loc de muncă şi îi spunea mamei să îl părăsească şi să se mărite cu amantul.

Pe 18 ianuarie 2019, după ce soţia a plecat la muncă, iar ceilalţi doi copii au plecat la şcoală, tatăl a rămas în casă doar cu fiica sa de 15 ani.

Costel Bighiu a declarat că între el şi fiica lui a izbucnit o ceartă, iar fata ar fi sărit să îl bată, moment în care a strâns-o de gât până ce fata de 15 ani şi-a pierdut viaţa.

Când a realizat ce a făcut, bărbatul a înscenat sinuciderea fiicei sale şi a explicat poliţiştilor că fata şi-a injectat otravă. Totuşi, ancheta a arătat că bărbatul şi-a sugrumat fiica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tatăl din Săcele care a înscenat sinuciderea fiicei sale, condamnat definitiv: 'Am minţit şi regret foarte mult'