Antena Meniu Search
x

Video Tatăl care şi-a uitat fetiţa de 11 ani pe un drum părăsit, noaptea, în ploaie: cum a reuşit să o găsească, după ce şi-a dat seama că e singur în maşină

O copilă de numai 11 ani din Botoşani a fost uitată de tatăl ei pe un drum pustiu. Feţita se afla cu el într-o maşină şi, pentru că se simţea rău, i-a cerut să oprească ca să ia o gură de aer. Bărbatul a auzit portiera şi a crezut că fiica lui a urcat înapoi în autoturism. Aşa că a plecat liniştit. Copila rămăsese însă pe drum, într-o zonă puţin circulată.

de Angela Bertea

la 09.11.2023, 13:58

Vezi și

"Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, datorită unui poliţist din cadrul Poliţiei de Frontieră din Botoşani, care a trecut la scurt timp prin zonă. Acesta, care mergea spre serviciu, a observat-o pe micuţă pe marginea drumului. Pe lângă ora târzie, i-a atras atenţia şi că aceasta era îmbrăcată subţire, iar afară vremea era ploioasă. A oprit şi a încercat să vorbească cu ea", transmite Angela Bertea, reporter Observator.

Fetiţa "uitată" de tată pe un drum pustiu

"Fetiţa era speriată şi plânsă. S-a apropiat, iar pentru a-i arăta că poate să aibă încredere în el, i-a arătat inclusiv uniforma de poliţist. A reuşit să afle de la aceasta că era în maşină, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a vrut să ia o gură de aer de afară. În momentul în care a închis portiera, tatăl a crezut că micuţa este în maşină şi poate pleca", adaugă Angela Bertea, reporter Observator.

"Foarte repede şi-a dat seama că micuţa nu era în maşină şi s-a cerut sprijin la 112. Din fericire, fetiţa era deja la secţia de poliţie din Săveni. De acolo, a fost luată de familie, care s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi cu un avertisment din partea poliţiştilor", mai spune Angela Bertea, reporter Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tatăl care şi-a uitat fetiţa de 11 ani pe un drum părăsit, noaptea, în ploaie: cum a reuşit să o găsească, după ce şi-a dat seama că e singur în maşină