Meniu
Search
x

Video Tatăl din Bacău care și-a înecat copiii, aruncându-i în barajul Berești, a fost găsit mort

Tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort, astăzi, la trei zile de la nenorocire. Bărbatul a fost adus descoperit de pompieri chiar în zona unde și-a aruncat spre moarte băiețelul de 4 ani şi o fetiţa de doar 5 luni.

De Veronica Micu la 11.05.2022, 14:53

Tatăl din Bacău în vârstă de de 30 de ani care și-a înecat copiii în Barajul Berești, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort. Pompierii au dat de cadavrul bărbatului chiar în zona unde și-a omorât micuții.

El era căutat de militarii salvatori și scafandri, încă de duminică după-amiază. 

Reamintim că duminică, la orele prânzului, autorităţile din Bacău au fost puse în alertă de mama copiilor, care a sunat la 112 pentru a anunţa că soţul ei este posibil să fi produs o tragedie. Bărbatul plecase de acasă cu doi copii minori, un băiat de 4 ani şi o fetiţă de doar 5 luni, după ce ameninţase că se aruncă în apele barajului Bereşti. 

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, care au scos copiii din apă, inconştienţi, după care le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanţei. Din păcate, manevrele de resuscitare au fost însă în zadar, micuţii fiind declaraţi decedaţi.

Pe acelaşi subiect

"Astăzi ( duminică n.r.), la ora 13.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Pănceşti despre faptul că soţul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de 5 luni, şi a ameninţat că se va sinucide împreună cu aceştia în baraj. Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi la ora 13.26 poliţiştii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul de ambulanţă, însă copiii au fost declaraţi decedaţi", a transmis IPJ Bacău.

Tatăl din Bacău a fost găsit mort, înecat în barajul Berești

Un al treilea copil al familiei, de 6 ani, s-a salvat pentru că a apucat să fugă cu bicicleta la bunici, imediat ce a izbucnit cearta între părinţi.

Bărbatul a fost căutat timp de trei zile, atât în apele Barajului Bereşti, cât şi pe uscat.

Astăzi, tatăl a fost găsit mort, chiar în zona unde și-a înecat micuții, în urmă cu trei zile. Necropsia a stabilit că cei doi copii trăiau când au fost aruncaţi în apă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tatăl din Bacău care și-a înecat copiii, aruncându-i în barajul Berești, a fost găsit mort