Antena Meniu Search
x

Video Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii este de negăsit. Soţia bărbatului şi băieţelul care a scăpat cu viaţă sunt protejaţi de autorităţi

Au fost reluate căutările în cazul bărbatului din Bacău care şi-a ucis copiii după o ceartă cu soţia sa. La două zile de la tragedie, individul este încă de negăsit. Scafandrii nu i-au găsit încă trupul în apele barajului unde şi-a înecat copiii, aşa că soţia bărbatului şi băieţelul care a scăpat de măcel sunt protejaţi de autorităţi.
 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.05.2022, 15:06

Vezi și

Bărbatul este căutat în continuare în zona barajului din localitatea Bereşti, acolo unde acesta, în cursul zilei de duminică şi-a aruncat cei doi copii, fetiţa de 5 luni şi băiatul de 3 ani şi jumătate. 

Căutărea scafandrilor de la ISU Bacău este dificilă, şi asta pentru că, apa este adâncă, iar vizibilitatea sub apă este extrem de redusă, la mai puţin de jumătate de metru. 

Tatăl care şi-a înecat copiii este căutat şi terestru 

Pentru că nu există o certitudine asupra faptului că s-ar fi aruncat şi el în apă, bărbatul este căutat şi terestru de poliţişti, jandarmi, dar şi cei de la ISU, inclusiv un câine de urmă. 

Pe acelaşi subiect

Toate indiciile arată faptul că bărbatul nu ar fi putut să ajungă prea departe, asta deoarece, acesta şi-a lăsat maşina în zona barajului. 

Poliţiştii patrulează şi în localitate, inclusiv la casa unde locuia acesta, dar şi la familia bărbatului, acolo unde mergea destul de des.  

Pentru cazul în care bărbatul ar mai fi în viaţă şi ar veni la domiciliu, femeia împreună cu copilul care a reuşit să fugă din casă duminică sunt acum în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii este de negăsit. Soţia bărbatului şi băieţelul care a scăpat cu viaţă sunt protejaţi de autorităţi