Antena Meniu Search
x

Video Tatăl care și-a înecat copiii în barajul Berești, de negăsit. Cum explică un psiholog tragedia din Bacău

Bărbatul din Bacău care şi-a ucis doi copii, ieri, este în continuare căutat. După o ceartă cu soţia, acesta şi-a luat băiatul de patru ani şi fetiţa de numai cinci luni şi i-a aruncat într-un baraj. Încă nu se ştie dacă a sărit şi el, ori a fugit de la faţa locului. Al treilea copil, de şase ani, s-a salvat pentru că a fugit la bunici când a auzit scandalul. Este al doilea caz, în doar o săptămână, când un părinte îşi ucide copiii. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 09.05.2022, 08:13

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Pânceşti din Bacău. Între cei doi soţi a izbucnit o ceartă. Bărbatul şi-a luat doi dintre copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, şi a ameninţat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj cu ei. Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil al cuplului, un băiat de şase ani, şi-a luat bicicleta şi a fugit de acasă. Şi-a găsit adăpost la bunici. 

Lucica Florea, mama copiilor: A venit acasă, ne-am certat, m-a bătut. Am fugit afară, mi-a luat fata din casă, fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd. A chemat băiatul după el. L-a băgat în maşină şi au plecat. 

Femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. Ajunşi la locul indicat de mamă, cel mai negru scenariu s-a adeverit. Salvatorii i-au găsit pe cei doi copii în apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Nu i-au mai putut readuce însă la viaţă. 

Lucica Florea, mama copiilor: Știam că e un om nebun. dar nu m-am aşteptat la asta!

Pe acelaşi subiect

Tatăl criminal își bănuia soția că îl înşală

Bărbatul ar fi fost extrem de gelos şi ar fi bănuit-o pe tânără că îl înşală.

Lucica Florea, mama copiilor: Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă. 

Nu se ştie încă dacă individul a sărit şi el în apă ori a fugit de la faţa locului. Pompierii au cercetat, ieri, până după lăsarea întunericului, barajul Bereşti, însă bărbatul nu a fost găsit. Căutările vor fi reluate astăzi. Poliţiştii şi jandarmii au luat la pas şi împrejurimile.

Psiholog, după tragedia din Bacău: Nu mai reuşim să ne controlăm

Este a doua tragedie de acest fel din ultimele zile. Asta după ce, la începutul săptămânii, în Timişoara, o mamă s-a aruncat de la etajul zece, în braţe cu cei doi copii

Adina Burghel - psiholog: Este un model de comportament în care există o dorinţă puternică de a acţiona rapid, fără a te gândi la consecinţe. Oamenii au devenit extrem de vulnerabili la orice sursă externă de stres. Nu mai reuşim să ne controlăm. 

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să refacă acum tot filmul cutremurătoarei poveşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tatăl care și-a înecat copiii în barajul Berești, de negăsit. Cum explică un psiholog tragedia din Bacău