Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatăl handbalistului Marian Cozma, decizie radicală după ce ucigașul fiului său a fost eliberat în secret din puşcărie

Decizie radicală luată de Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, după ce Ivan Sztojka, unul dintre cei care l-au ucis pe fiul lui, a fost eliberat în secret din închisoare.

de Redactia Observator

la 27.07.2018 , 07:20

Decizie radicală luată de Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, după ce Ivan Sztojka, unul dintre cei care l-au ucis pe fiul lui, a fost eliberat în secret din închisoare.

Tatăl lui "Păsărilă" nu vrea să lase însă lucrurile aşa. E decis să-şi facă dreptate la CEDO.

"Nu știu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat pe ăsta, iar fiul meu putrezește în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian. O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces și la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei", a spus Petre Cozma, potrivit gsp.ro.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Sztojka Ivan a fost eliberat în mare secret din închisoare,cu patru ani mai devreme. Presa din Ungaria a făcut dezvăluirea în urmă cu două zile, deşi elibererea celui care l-a omorât pe "Păsărilă", în 8 februarie 2009, a părăsit puşcăria joia trecută.

Reamintim că handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, pe 8 februarie 2009, într-o altercaţie în barul Patriot din Veszprem, oraş unde fostul dinamovist juca la echipa locală.

Doi coechipieri de la Veszprem au fost şi ei răniţi în confruntarea cu un grup de aproximativ 30 de persoane de etnie romă. Sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic au supravieţuit.

Cozma avea 26 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tatăl handbalistului Marian Cozma, decizie radicală după ce ucigașul fiului său a fost eliberat în secret din puşcărie