Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Tatăl orfanilor", unul din apropiații lui Lajos Kristof, arestat după ce ar fi agresat sexual 3 minori. Absolventul de Teologie spune că totul e fabricat

Unul dintre apropiaţii "antrenorului de genii", acuzat că racola minori pe care ulterior îi agresa, a fost arestat preventiv. Suspectul este absolvent de Teologie, devenit păgân şi preşedintele unui ONG, care ar fi trebuit să ajute tinerii din medii defavorizate. Anchetatorii susţin că ar fi agresat sexual cel puţin trei băieţi, cărora le-a promis bani.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 19:21

Cosmin Olteanu, fost absolvent al facultăţii de teologie catolică şi activist, a fost arestat preventiv pentru viol şi agresiune sexuală împotriva unui minor. Anchetatorii au descoperit că acesta împreună cu alţi doi tineri ar fi racolat minori prin intermediul unui ong. Le promitea un trai mai bun, sume de bani şi că îi ajută cu şcoala. Faptele s-ar fi întâmplat încă din 2021, iar până acum poliţiştii au descoperit trei victime de 13, 16 şi 17 ani.

Cum se apără Cosmin Olteanu

"Este un dosar instrumentat politic împotriva mea. Din cauza faptului că candidez, şi din cauza faptului că există orgolii rănite ale unor persoane, alte declaraţii voi da în momentul în care voi fi eliberat", se apără Cosmin Olteanu. 

Vezi și

"Profitând de faptul că acești minori proveneau din medii sau familii defavorizate, prin influențarea și determinarea acestora contra unor beneficii materiale și educaționale, au reușit să-i convingă să întrețină relații sexuale cu e", a declarat Dragoș Iliescu - șef Poliție Sector 4.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre minori ar fi fost ademenit de fostul iubit al lui Cosmin Olteanu, potrivit unor surse judiciare. De cele mai multe ori, cei trei tineri implicaţi în dosar le ofereau diverse sume pentru mâncare sau haine, dar uneori, victimele căutau doar un loc unde să doarmă. Anchetatorii susţin că un băiat ar fi fost violat după ce a fost ajutat.

Cosmin Olteanu, la cei 25 de ani ai săi, era preşedintele unei organizaţii care se cheamă Noii Zori Păgâni şi se declara înalt ierarh al comunităţii păgâne din România. Pe reţelele de socializare şi în podcasturi se intitula însă "tatăl copiilor orfani".

Se intitula pe internet "tatăl copiilor orfani"

Chiar el povestea într-un interviu că a crescut într-un orfelinat din Oneşti, apoi a ajuns în grija asistenţilor maternali, fiind o victimă a bullyingului, din cauza orientării sexuale. Susţine că a fost dus la psihiatrie deoarece credea în mai mulţi zei.

Suspectul a vrut să candideze şi la primăria generală a Capitalei însă biroul electoral central a descoperit nereguli la lista de semnături depusă.

Ancheta a pornit de la Lajos Kristof, cel intitulat "antrenorul de genii" prins în flagrant în timp ce viola un minor. Cercetările în dosarul lui au dus mai departe la tinerii cu care Lajos avea legătură. Mergea la evenimentelor lor şi aplica aceeaşi metodă de a convinge băieţii la acte sexuale - promisiuni materiale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Tatăl orfanilor", unul din apropiații lui Lajos Kristof, arestat după ce ar fi agresat sexual 3 minori. Absolventul de Teologie spune că totul e fabricat