Antena Meniu Search
x

Video Tatăl poliţistului care a făcut jaf armat la o sală de păcănele, pentru banii de cununie: "Ne pare rău"

Un tânăr poliţist din Gorj a ajuns pe mâna colegilor săi. Agentul a jefuit o sală de jocuri de noroc după ce a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit. Poliţistul avea nevoie de bani pentru cununia civilă. Îşi va petrece în schimb luna de miere în arest.

Alin Stan
de Alin Stan

la 07.03.2022, 19:56

Vezi și

Poliţistul a intrat ca un client obişnuit imediat ce sala de jocuri s-a deschis şi s-a aşezat la un aparat. După puţin timp s-a ridicat, a şters amprentele, a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe casieră. I-a spus că are nevoie de bani pentru că are un copil bolnav. Femeia l-a implorat să renunţe, i-a explicat că este filmat şi va fi prins. La un moment dat, a încercat să-i ia cuţitul, dar s-a rănit la mână. Poliţistul a fugit cu 10.000 de lei. În urma lui, angajata a apăsat butonul de panică.

Hoţul, un poliţist din Gorj, tocmai se căsătorise

"Avea prea multe cunoştinţe de ce trebuie să conţină o casă de pariuri, adică sisteme de alarmă. Mi-am dat seama că el le ştia", spune Ion Fugaru, patronul unei case de jocuri de noroc. Tânărul era camuflat cu două măşti chirurgicale şi căciulă. Chiar şi aşa, poliţiştii au reuşit să-l identifice. Hoţul era chiar un coleg de-al lor. L-au ridicat a doua zi după cununia civilă. "A avut cununia chiar sâmbătă. I-am urat casă de piatră şi tot ce trebuie", îşi aminteşte Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Reacţia tatălui: "A făcut o greşeală"

Pe acelaşi subiect

Poliţistul are un magazin, iar tatăl lui este consilier local în Aninoasa. Părinţii sunt şocaţi. "Ne pare rău", îşi cere scuze Daniel Coară, tatăl poliţistului. "N-a avut nicio problemă. A fost o cădere. A făcut o greşeală", explică el gestul fiului. "Băiat bun, şi taică-său, om de treabă", spune şi un vecin.

Poliţistul ar fi avut nevoie de bani pentru nuntă

Poliţistul a spus că avea nevoie de bani pentru nuntă, de aceea şi-a amanetat chiar şi maşina. Potrivit unor surse, tânărul era un împătimit al jocurilor de noroc. "A dispus arestarea inculpatului, lucrător de poliţie, pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată", declară Camelia Caragea, prim procuror la Parchetul Local Târgu Jiu.

Poliţistul a fost suspendat din funcţie. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, era agent principal la Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, la IPJ Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tatăl poliţistului care a făcut jaf armat la o sală de păcănele, pentru banii de cununie: "Ne pare rău"