Antena Meniu Search
x

Un taur de 700 de kilograme terorizează o comună din Olt

Un taur de 700 de kilograme, lăsat liber de proprietar, terorizează o comună întreagă, în Topana, judeţul Olt. Un bărbat din sat a fost împuns de taur şi a ajuns în stare gravă la spital, iar oamenii stau închişi în case de frica animalului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.07.2019, 09:06

Un taur de 700 de kilograme terorizează comuna Topana din judeţul Olt
Un taur de 700 de kilograme terorizează comuna Topana din judeţul Olt - Profimedia Images / Ilustraţie

Un taur de 700 de kilograme, lăsat liber de proprietar, terorizează o comună întreagă, în Topana, judeţul Olt.

Un bărbat din sat a fost împuns de taur şi a ajuns în stare gravă la spital, iar oamenii stau închişi în case de frica animalului.

Oamenii din Topana spun că proprietarul taurului refuză să îl închidă, iar animalul a distrus mai multe culturi agricole şi provoacă panică în localitate.

Mai mult, un bărbat din Topana a fost împuns, seara trecută, de taurul de 700 de kilograme şi a ajuns în stare gravă la spital, cu numeroase fracturi.

Pe acelaşi subiect

"Pacientul, în vârstă de 68 de ani, a fost policontuzionat, prezentând fractură de madibulă, mai multe facturi costale, fracturi de coloană vertebrală L2 şi L4, plagă contuzionată la membrul superior drept. Nu s-a intervenit chirurgical, dar este sub supraveghere pe Secţia Chirurgie Generală", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Radu Ene, pentru realitateadeolt.net.

Potrivit poliţiştilor, nu este pentru prima dată când proprietarul animalului îl lasă liber prin comună.

"De fiecare dată când politiştii au fost sesizaţi cu privire la respectivul animal, aspectele sesizate au fost verificate, iar acolo unde acestea s-au confirmat proprietarul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61 din 1991", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un taur de 700 de kilograme terorizează o comună din Olt