Antena Meniu Search
x

Colegii taximetristului pistolar spun că victima era de la Uber şi bine i-a făcut: "Fraier că s-a lăsat filmat, eu îl rupeam", "Clienţii sunt nişte lepre"

Mai mulţi taximetrişti au reacţionat într-un mod total neaşteptat pe Facebook, după publicarea înregistrării în care un coleg de-al lor scoate pistolul.

Mai mulţi taximetrişti au reacţionat într-un mod total neaşteptat pe Facebook, după publicarea înregistrării în care un coleg de-al lor scoate pistolul la un client.

Taximetriştii sunt de părere că colegul lor a procedat corect, iar victima, clientul ameninţat şi lovit cu o sticlă în cap, era de fapt şofer Uber şi trebuia pedepsit, deşi nu au vreo dovadă în acest sens.

Mai mult, taximetriştii care îşi susţin colegul în comportamentul aberant, sunt de părere că imaginea taximetristului a avut de suferit şi trebuie date în judecată toate televiziunile care au publicat imaginile.

Colegii taximetristului merg mai departe şi spun că ei nu s-ar fi rezumat doar la a ameninţa persoana respectivă cu pistolul şi sugerează că ar fi luat măsuri mult mai dramatice împotriva clientului respectiv.

Un alt taximetrist consideră că nu colegul său taximetrist e de vină, ci clienţii, care sunt nişte "lepre".

Reamintim că un taximetrist a scos pistolul la doi clienţi, după ce aceştia au cerut să coboare, observând că şoferul nu ştie drumul spre destinaţie, devenind recalcitrant. Clientul, dar şi un martor au filmat toată scena.

Discuţia colegilor taximetriştilor poate fi urmărită AICI.

Comania de taxi la care lucrează şoferul s-a delimitat de gestul acestuia, precizând că va urma toate căile legale pentru ca bărbatul respectiv să nu mai poată activa în acest domeniu.

"A incetat contractul de colaborare cu noi şi facem toate demersurile să îi fie suspendat atestatul de taxi pentru a nu mai putea lucra - cel puţin în acest domeniu - vreodată. Este absolut de neacceptat un astfel de pericol public! Vă daţi seama că la angajare nu a specificat de asemenea veleităţi de "pistolar"".

Reprezentanţii firmei de taxi au precizat că se va depune o sesizare la registratură în acest sens şi vor urma toate căile legale pentru luarea tuturor măsurilor care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Colegii taximetristului pistolar spun că victima era de la Uber şi bine i-a făcut: "Fraier că s-a lăsat filmat, eu îl rupeam", "Clienţii sunt nişte lepre"