Antena Meniu Search
x

Video "Te gândeşti că copilul plânge pentru tine? Nu face asta". S-a certat cu soția, apoi a vrut să se omoare, în Timișoara. După 5 ore, a renunțat la gândul negru

Un bărbat de 35 de ani a pus pe jar, aseară, autorităţile din Timişoara, după ce s-a urcat pe acoperişul unui bloc cu patru etaje şi a ameninţat că se aruncă. Individul ar fi vrut să recurgă la gestul extrem în urma unei discuţii conjugale. După multe ore de negocieri, pompierii au reuşit să îl convingă pe acesta să coboare. Bărbatul a fost ulterior transportat la un spital de psihiatrie. 

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 08:22

Vezi și

Era trecut de ora şase seara atunci când mai multe apeluri disperate la 112 au pus pe jar autorităţile din Timişoara. Un bărbat de 35 de ani, tatăl a trei copii, s-a urcat pe acoperişul un bloc cu patru etaje de unde ameninţa că se aruncă. A urmat o adevărată desfăşurare de forţe.

Aurora Voicilă, IPJ Timiș: Poliţiştii negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş se află în contact cu bărbatul , începând procedura de negociere. Acesta este comunicativ, iar în urma discuţiilor ar avea ceva probleme în familie.

Bărbatul avusese o ceartă aprinsă cu soţia

Bărbatul avusese o ceartă aprinsă cu soţia, iar într-un acces de furie, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa, drept răzbunare.

Pe acelaşi subiect

Negociator: Te gândeşti că copilul plânge neîncetat pentru tine? Că îi este frică să nu faci vreo boacană. Lasă-mă să vorbesc cu tine. Nu face asta! 

Deloc impresionat de numărul oamenilor veniţi să îi salveze viaţa, la un moment dat, bărbatul şi-a aprins o ţigară în timp ce stătea aplecat pe marginea acoperişului.

Abia după cinci ore de negocieri, individul a fost convins să renunţe la gestul extrem. După ce a fost consultat, individul a fost transportat la un spital de boli psihice pentru un control mai amănunţit, acolo unde a rămas internat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Te gândeşti că copilul plânge pentru tine? Nu face asta". S-a certat cu soția, apoi a vrut să se omoare, în Timișoara. După 5 ore, a renunțat la gândul negru