Antena Meniu Search
x

"Te strâng de gât şi te omor acum! Marş!" Două copile trăiesc un calvar, după ce mama lor le jigneşte şi le loveşte fără milă. Femeia este poliţistă în Dâmboviţa

Un caz şocant vine din Dâmboviţa. O poliţistă s-a transformat din apărătoare în agresoare pentru fetiţele ei. Cele două copile trăiesc zilnic un calvar, după ce mama lor le loveşte fără milă şi jigneşte.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 08:36

Vezi și

Mai grav este că autorităţile ar fi ştiut că femeia are un comportament agresiv cu micuţele, însă nu au luat nicio măsură. Acum, după ce tatăl copilelor a făcut publice mai multe înregistrări cu individa care îşi maltratează copiii, colegii femeii au deschis şi ei o anchetă.

"Treci şi caut-o că te strâng de gât şi te omor acum! Marş, şi caut-o dacă eşti proastă!". Acestea sunt doar câteva dintre pasajele care pot fi difuzate din înregistrările şocante. De altfel, coşmarul copiilor nu se opreşte aici. Fetele sunt lovite în mod repetat chiar de cea care le-a dat viaţă.

Mamă: Ţi-am zis să nu iei paharul de acolo! Ţi-am zis!

Tatăl fetiţelor: De ce o baţi, Georgiana?

Pe acelaşi subiect

Mamă: Vino, Ovidiu, şi strânge de pe jos!

Tatăl fetiţelor: Ce să strâng?

Mamă: A vărsat apa toată pe jos.

Tatăl fetiţelor: Şi care e problema? De ce trebuie să o baţi? Uită-te şi tu cum plânge copilul!

Cel care asistă la întreaga scenă este chiar tatăl fetiţelor, care s-a despărțit de femeie în urmă cu ceva timp. "Îmbracă-te! Îmbracă-te că te duc, fii a **** de nenorocită ce ești! Îmbracă-te să te duc! Bagă astea pe tine! Îmbracă-te! Rebeca, rămâi cu tati aici, iubita! Lasă chiloţii pe tine, idioato! De ce îi scoţi?"

Mihaela Ciobănoiu, purtător de cuvânt DGASPC Dâmbovița: Prima informare a fost făcută de către instanţa de judecată, în momentul în care s-a emis un ordin de protecţie, iar DGASPC Dâmboviţa a făcut o evaluare a situaţiei minorelor.

Reacţia autorităţilor

Deşi au fost informați despre comportamentul agresiv al poliţistei, autorităţile nu au făcut nimic. "La acel moment nefiind nevoie de instituirea unei măsuri de protecţie specială pentru minore. Noua sesizare priveşte fapte de abuz asupra minorelor, iar specialiştii din cadrul DGASPC trebuie evalueze situația pentru a constata dacă aceste fapte se confirmă sau nu", transmite Mihaela Ciobănoiu, purtător de cuvânt DGASPC Dâmbovița

Acum, după ce tatăl celor două copile a făcut publice imaginile șocante, colegii polițistei au deschis şi ei o anchetă. "Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului", Ştefania Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Individa lucrează la Inspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa din anul 2021, iar până la finalizarea anchetei colegii săi i-au retras dreptul de port armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Te strâng de gât şi te omor acum! Marş!" Două copile trăiesc un calvar, după ce mama lor le jigneşte şi le loveşte fără milă. Femeia este poliţistă în Dâmboviţa