Antena Meniu Search
x

Telefonul Patriziei a fost găsit în apă și încă funcționează. Polițiștii o să-l verifice. Ce se așteaptă să găsească

Tragedia din Italia. Autoritățile au găsit telefonul mobil al Patriziei, tânăra care a fost luată de viitură alături de ceilalți doi prieteni ai săi, Bianca și Cristian. Telefonul încă funcționează și reprezintă o piesă crucială în acheta procuraturii din Udine. A fost descoperit în geanta fetei și era încă deschis. 

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 17:29

Telefonul Patriziei a fost găsit în apă și încă funcționează. Polițiștii o să-l verifice. Ce se așteaptă să găsească
Telefonul Patriziei a fost găsit în apă și încă funcționează. Polițiștii o să-l verifice. Ce se așteaptă să găsească

Înainte să fie ucisă de viitură, Patrizia a sunat la urgențe de patru ori. Telefonul a rămas îngropat sub apele Natisonei multe ore, blocat între stâncile de lângă terasament. Apoi, datorită impermeabilității sale, a continuat să sune. iPhone-ul Patriziei Cormos era încă pornit în poșetă. Acum anchetatorii sunt încrezători că telefonul ar putea fi de mare ajutor pentru investigațiile pe care Carabinierii din Udine le fac pentru a lămuri tragedia, petrecută pe 31 mai în zona Premiaracco, în care Patrizia și prietena ei Bianca Doros au murit. Între timp, autoritățile încă îl caută pe Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, care nu a mai fost găsit după tragedie, potrivit Corriere della Sera.

Odată deblocat de către tehnicieni, conținutul va fi analizat. S-ar putea să fi existat apeluri telefonice, mesaje, fotografii sau videoclipuri filmate în acea jumătate de oră tragică. Toate materialele care pot oferi dovezi cruciale pentru dezlegarea cauzei judiciare. 

Nici urmă de Cristian. Fratele lui cere autorităților să nu se oprească până nu îl găsesc

Articolul continuă după reclamă

Fratele lui Cristian, românul care a fost luat de viituri în Italia, le cere autorităţilor să nu se oprească până nu îl găsesc pe tănăr.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu o săptămână, Cristian, Bianca și Patrizia au fost înconjuraţi de ape, iar imaginile cu ei în timp ce se ţineau în braţe într-o încercare de a face faţă curentului au impresionat o lume întreagă. Din nefericire, cele două tinere şi-au pierdut viaţa şi au fost aduse în ţară, urmând să fie înmormântate astăzi.

Acum continuă căutările pentru a-l găsi pe Cristian, iar familia sa încă mai are o fărâmă de speranţă că totul se va termina cu bine. 

"Eu simt că fratele meu e viu. Vreau doar să continue până mi-l dau pe fratele meu în viaţă. Să nu oprească niciodată căutările", mărturiseşte Petru Radu Molnar, fratele lui Cristian. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Telefonul Patriziei a fost găsit în apă și încă funcționează. Polițiștii o să-l verifice. Ce se așteaptă să găsească