Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi de vară pe litoral, turiștii nu se îndură să plece de la plajă. ”Cred că mai stăm câteva zile că e prea frumos”

E distracţie ca-n plin sezon la malul mării! Dacă nu ne-am uita în calendar, am crede că este mijlocul verii. Cel puţin în nordul litoralului. Turiştii au făcut plajă, iar cei mai curajoşi au încercat şi o baie în mare. Porţia de adrenalină a venit din plimbările cu sky-jet-ul.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.05.2021, 20:48

Vezi și

Dimineaţa pe litoral începe cu o doză de adrenalină. În larg, la cârma unui skyjet, învioraţi de apa rece, turiştii spun că devin una cu marea.

Constănțean: ”Cine se trezeşte aşa frumos să vină pe malul mării să se plimbe? Nu oricine poate să faca asta şi atunci dacă eu pot de ce să nu profit?”

Turist: ”E adrenalina, ca şi cum te-ai plimba cu un motor pe şosea, așa e și cu jet-ul pe mare, dar pe mare e mult mai intens”.

Turiști din toată țara au făcut plajă pe litoral

Pe acelaşi subiect

Pare vârf de sezon pe litoral. Au venit turişti din toată ţara să revadă marea de care le-a fost atât de dor.

Alţii deja se gândesc cum să-şi prelungească vacanţa.

Turist: ”Ar trebui să plecăm astăzi, dar nu cred, cred că mai stăm câteva zile că e prea frumos. Găsim scuze să nu revenim la serviciu”.

Duminică au fost 22 de grade Celsius pe litoral

Copiii s-au jucat cu orele în nisip, curajoşii au sărit în valuri, iar cei mai dornici de relaxare s-au bronzat pe şezlonguri.

Cei care au vrut să se distreze ca-n vremurile de altădată la o petrecere cu dj şi cocktailuri au putut ieşi în larg cu iahtul.

Adrian Sasu, organizator evenimente: ”Petrecerile sunt din ce în ce mai reuşite, din ce în ce mai multă lume. Se simte atmosfera de vacanţă”.

Weekendul e la final, dar nu şi cheful de distracție al turiștilor. Iar vremea ţine cu ei şi în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Temperaturi de vară pe litoral, turiștii nu se îndură să plece de la plajă. ”Cred că mai stăm câteva zile că e prea frumos”