Antena Meniu Search
x

Video Tempetaturi de primăvară în mijlocul iernii. Turiştii de la mare s-au bucurat de vremea perfectă

În ziua de Crăciun, a fost vreme ca de... Paşte. Temperaturile au urcat până la 18 grade în sudul ţării. La malul mării, turiştii au ieşit la plimbare şi s-au bucurat de o zi perfectă. La Neptun, lebedele s-au răsfăţat la soare şi au ciugulit din palmele turiştilor.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.12.2021, 19:51

Vezi și

Vama Veche. 14 grade. Vremea de primăvară i-a scos pe turişti la plimbare. Tot anul au visat la un Crăciun liniştit, iar dorinţa li s-a împlinit.

Turişti: - Îţi dă posibilitatea să te relaxezi, să fii zen şi să te gândeşti la ce ai făcut peste an sau să-ţi aminteşti de întâmplări frumoase pe care le-ai trăit pe plaja asta.

- Ca o tradiţie de zece ani, venim an de an. Ne place, e linişte.

- E frumos aici, sunt valuri şi meduze.

Pe acelaşi subiect

- Cu briza aceasta, ne distrăm la mare, ne jucăm, facem ce vrem.

Temperaturi de primăvară în mijlocul iernii

Lacul lebedelor din Neptun a fost atracţia turiştilor. Păsările, învăţate deja cu turiştii, au fost răsfăţate cu cereale.

Turist: Sunt foarte frumoase, ne plac mult.

Sute de oameni, turişti şi localnici, au ieşit la plimbare pe faleza din Constanţa.

Turişti: Ne simţim ca-n familie, cu prietenii, cu naşii. După o masă puţină pe care am avut-o de sărbători, am zis să ne plimbăm.

- Avem nănunţii fetei la Constanţa şi am zis hai să vedem marea şi de Crăciun. C-o vedem doar vara.

Crăciunul a fost alb doar la munte. La Bâlea Lac, stratul de zăpadă atinge aproape 2 metri. Dacă în urmă cu două zile, temperaturile erau cu minus, azi au urcat până la 18 grade, în Zimnicea, iar în Bucureşti au fost 14 grade. Meteorologii anunţă că vremea se va răci de mâine. În Capitală, temperatura nu va depăşi 2 grade, iar la mare vor fi cel mult 6 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tempetaturi de primăvară în mijlocul iernii. Turiştii de la mare s-au bucurat de vremea perfectă