Antena Meniu Search
x

Tentativă de suicid pe magistrala de metrou M5, din Capitală. O persoană a fost scoasă în viaţă de pe şine

Tentativă de suicid, pe magistrala de metrou M5-Drumul Taberei în staţia Orizont din Capitală, în această dimineaţă. Pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să extragă persoană căzută pe linie în viaţă. Circulaţia între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1 se desfăşoară alternativ.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 09:44

Tentativă de suicid pe magistrala de metrou M5, din Capitală. O persoană a fost scoasă în viaţă de pe şine
Tentativă de suicid pe magistrala de metrou M5, din Capitală. O persoană a fost scoasă în viaţă de pe şine - Shutterstock

UPDATE: Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1, începând cu ora 8:47, informează Metrorex.

"Metrorex informează că astăzi, 05.02.2024, în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței a avut loc o tentativă de suicid.

În acest moment circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă alternativ între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor", a anunţat compania Metrorex. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tentativă de suicid pe magistrala de metrou M5, din Capitală. O persoană a fost scoasă în viaţă de pe şine