Antena Meniu Search
x

Video Timişoreanul care a tras maneta de frână a tramvaiului în curbă nu va păţi nimic. "Trebuie adunat şi dus unde trebuie"

Un timişorean a speriat călătorii din tramvai după ce a tras maneta de siguranţă. Garnitura era în curbă când bărbatul şi-a pus planul în aplicare. Culmea, deşi a fost identificat, oamenii legii sunt cu mâinile legate. Nu pot nici măcar să îl amendeze.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 19:56

Vezi și

Calm, bărbatul nu iese în evidenţă cu nimic. Stă în picioare, în faţa uşilor tramvaiului, mai bine de un minut până când îşi face curaj. Apoi, ca la semnal, trage de maneta de siguranţă a tramvaiului. Garnitura se opreşte în curbă. Bărbatul îşi ia liniştit geanta şi coboară chiar pe lângă şofer. "Tramvaiul a rămas blocat în traseu preţ de o jumătate de oră. De asemenea, a fost afectată şi circulaţia în zonă", a declarat Cosmin Bradu, Societatea de Transport. A fost nevoie de o echipă de intervenţie pentru a reporni tramvaiul. Iar pentru călătorii care au rămas în drum a fost adus un autobuz.

"N-a fost nicio victimă. Persoana care a apelat la acest gest nefericit a fost identificată, urmând a fi acţionată în judecată pentru a recupera prejudiciul", a declarat Cosmin Bradu, Societatea de Transport. Mai exact, cheltuiala cu intervenția și refuncţionalizarea semnalului de siguranță. În rest, autorităţile n-au ce să-i facă bărbatului. Nu poate fi nici măcar amendat. Timişorenii sunt acum cu ochii-n patru când se urcă în tramvai. "Trebuie adunat şi dus unde trebuie", spune un timişorean. E al doilea incident grav la Timişoara. Ieri, o altă garnitură a deraiat şi a ajuns pe trotuar, în acelaşi loc. Din fericire, nu a fost nimeni rănit. Deocamdată nu se ştie de ce a sărit tramvaiul de pe şine. Societatea de Transport din Timişoara a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Timişoreanul care a tras maneta de frână a tramvaiului în curbă nu va păţi nimic. "Trebuie adunat şi dus unde trebuie"