Antena Meniu Search
x

Timp de 10 zile, șoferii din Iași vor fi luați la întrebări de polițiști. Autoritățile caută soluții pentru fluidizarea traficului

Plan inedit pus la cale de autorităţile locale pentru fluidizarea traficului în Municipiul Iaşi. Cu sprijinul Poliţiei Rutiere, şoferii vor fi opriţi în trafic pentru a răspunde la câteva întrebări care, speră autorităţile, îi vor ajuta la noul Plan Urbanistic General al oraşului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.09.2022, 08:39

Vezi și

De astăzi, timp de 10 zile, în cele mai aglomerate intersecții din Iași, șoferii vor fi opriți nu pentru a fi verificați, ci pentru a fi întrebați unde merg, la ce oră pleacă de acasă, pentru ce folosesc mașina personală sau alte mijloace de transport în comun. 

În același timp, cei care doresc să răspundă la aceste întrebări, dar nu sunt șoferi și nu folosesc mașina, pot face acest lucru pe un chestionar online pus la dispoziție de primărie. Printre altele, vor fi întrebați și cât timp pierd pentru a găsi un loc de parcare și care consideră ei că sunt motivele pentru care se creează aceste aglomerări în trafic. 

În același timp, li se sugerează și să propună propriile proiecte pentru fluidizarea traficului. Toate informațiile adunate vor fi folosite pentru realizarea noului plan urbanistic general. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Timp de 10 zile, șoferii din Iași vor fi luați la întrebări de polițiști. Autoritățile caută soluții pentru fluidizarea traficului