Antena Meniu Search
x

Tinere talente la concursul de interpretare "Matei Bucur Mihaescu"

Concursul de interpretare "Matei Bucur Mihaescu" a ajuns la cea de-a patra editie. Structurata pe doua sectiuni, canto clasic si canto muzica usoara, competitia a adunat tineri talentati, care au impresionat juriul si spectatorii.

Vezi și

Presedintele juriului a fost celebra soprana Felicia Filip, care a avut alaturi personalitati ale vietii muzicale romanesti.

Pe scena Teatrului de Revista Constantin Tanase au urcat tineri talentati, decisi sa impresioneze juriul.

Concursul a fost structurat pe doua sectiuni: Canto clasic si Canto muzica usoara, fiecare pentru cate doua categorii de varsta.

“Ii felicit pe toti, pentru aceasta remarcabila campanie de punere in evidenta a talentelor romanesti, de sustinere a lor si in continuare de descoperire a noi talente. Nivelul concurentilor, intr-adevar, este unul ce va pune in dificultate juriul”, a declarat Felicia Filip.

Concursul poarta numele unui tanar de 18 ani, considerat a fi copilul minune al muzicii clasice romanesti. Matei Bucur Mihaescu este elev in clasa a XII-a si este deja pianist, compozitor si dirijor.

“Sunt foarte bucuros, pentru ca noi, la inceput, ne-am stabilit un obiectiv important, pe care l-am atins: continuitatea. Spre bucuria noastra, a juriului si a organizatorilor, s-au prezentat concurenti la un nivel cel putin international”, a precizat tanarul pianist.

“La acest eveniment, pe langa faptul ca suntem parteneri ai acestui concurs, de anul acesta fiind a patra editie si s-a introdus si sectiunea de muzica usoara am avut posibilitatea sa participam cu copii de la sectiunea de muzica a Clubului de Excelenta al Fundatiei”, a declarat Angela Florea, reprezentanta Fundatiei Dan Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tinere talente la concursul de interpretare "Matei Bucur Mihaescu"