Antena Meniu Search
x

Doi tineri, bătuți crunt în trafic, în București. Nimeni nu a sunat la 112

Incident extrem de grav într-o zonă aglomerată a Capitalei. Doi tineri au fost bătuţi în maşină de doi agresori care, spun surse din anchetă, erau sub influenţa drogurilor. Atacatorii şi-au urmărit victimele câteva sute de metri şi apoi unul dintre ei a lovit fără milă.

de Redactia Observator

la 24.09.2019, 20:18

Vezi și

Incident extrem de grav într-o zonă aglomerată a Capitalei. Doi tineri au fost bătuţi în maşină de doi agresori care, spun surse din anchetă, erau sub influenţa drogurilor. Atacatorii şi-au urmărit victimele câteva sute de metri şi apoi unul dintre ei a lovit fără milă. Şi mai şocant este că nimeni nu a sunat la 112 ca să ceară ajutor. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

În plin centrul Capitalei, într-o zonă aglomerată, unul dintre atacatori se apropie de maşină şi loveşte direct prin geamul deschis al pasagerului din faţă. Dă fără milă. Şase pumni în cinci secunde. Apoi face o pauză. Pare să le spună ceva victimelor. Apoi loveşte din nou.

O cameră de bord dintr-un alt autoturism suprinde atacul fulgerător, dar şi modul în care agresorii şi-au urmărit victimele.

Indivizii au pornit pe jos după maşină de la o intersecţie. O dubă a jandarmeriei, care aştepta la semafor, pare că i-a împiedicat să acţioneze atunci.

Atacatorii nu s-au lăsat intimidați

Fără ca forţele de ordine să aibă vreo bănuială despre ce se întâmplă lângă ei, prin spatele maşinii jandarmilor, pe culoarea roşie a semaforului, indivizii traversează haotic strada. Şoferul vizat aproape i-a lovit cu maşina.

Fără să se lase intimidaţi, agresorii au continuat urmărirea pe jos, încă aproape 250 de metri. La un blocaj în trafic, au reuşit să ajungă la victime.

Scenele s-au derulat pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Cei doi bărbaţi au ieşit pe carosabil şi s-au dus în dreptul unei maşini aflate pe banda numărul doi.

A urmat ploaia de lovituri. Scena violentă nu s-a terminat aici. Agresorul a deschis uşa din spate a maşinii.

Şoferul ar fi încercat să ţină de uşă ca să nu deschidă portiera din spate şi n-a reuşit.

Tineri bătuți în mașină, niciun martor nu a sunat la 112

Deşi scenele s-au petrecut sub ochii multor şoferi şi pietoni, nimeni nu a sunat la serviciul de urgenţă să alerteze autorităţile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse din anchetă spun că agresorii erau sub influenţa drogurilor când au atacat. Şi tot de la o reglare de conturi între traficanţi şi consumatori ar fi pornit totul.

Poliţiştii au început o anchetă penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tâlharie calificată. Agresorii, victimele şi martorii au fost audiaţi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi tineri, bătuți crunt în trafic, în București. Nimeni nu a sunat la 112