Antena Meniu Search
x

Plimbare romantică, încheiată la spitalul din Reşiţa. Doi tineri au scăpat ca prin minune după ce maşina lor s-a răsturnat

Vezi și

Doi tineri din Reşiţa şi-a încheiat plimbarea romantică la spital după ce s-au răsturnat cu maşina. Din fericire, atât şoferul cât şi iubita lui au scăpat doar cu o sperietură. Tânărul ar fi circulat cu viteză pe şosea, cred poliţiştii.

Tinerii de nici 20 de ani au fost salvaţi de centurile de siguranţă în momentul impactului. Alertaţi de zgomotul puternic, localnicii au ieşit imediat din case şi le-au sărit în ajutor.

Tot oamenii din zonă au fost cei care au alertat echipajele de intervenţie. Cei doi au fost preluaţi de o ambulanţă, în stare de şoc. Iar pompierii s-au chinuit să pună maşina pe roţi, pentru a putea elibera şoseaua.

Prima ipoteză a poliţiştilor este că tânărul de la volan nu ar fi adaptat viteza. Martorii susţin, însă, că tânărul de la volan s-a răsturnat cu maşina din cauză unui alt autoturism venit de pe contrasens.

Şi prietenii şoferului îi ţin partea. Spun că, până acum, nu a fost implicat în niciun în eveniment rutiere, conducea prudent. 

În urma accidentului, autoturismul a fost serios avariat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Plimbare romantică, încheiată la spitalul din Reşiţa. Doi tineri au scăpat ca prin minune după ce maşina lor s-a răsturnat