Antena Meniu Search
x

Video Tineri morți într-o mașină ruptă în stâlp, pe un drum din Galați. Șoferul s-a urcat la volan fără permis și a provocat o nenorocire

Tragedie pe o şosea din Galaţi! Doi tineri au murit, iar un al treilea a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp. Atenţie, vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 07:47

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut seara trecută în comuna Vânători, unde un bărbat de 27 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un stâlp de iluminat public.

Accident mortal la Vânători, în Galați, după ce un tânăr s-a urcat la volan fără permis

În urma impactului, şoferul şi pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr de 16 ani şi-au pierdut viaţa. Un alt tânăr, care se afla pe scaunul din dreapta faţă a ajuns în stare gravă la spital.

După impact, poliţiştii au descoperit că şoferul maşinii nu deţinea permis de conducere.

Pe acelaşi subiect

"În după amiaza zilei de 13 august 2023, un bărbat de 27 de ani, din Pechea, jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3A, dinspre sat Odaia Manolache către com. Vânători, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna gălățeană Pechea, a decedat, iar conducătorul auto și pasagerul de pe bancheta din dreapta față au fost transportați la Spitalul de urgență din Galați, în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de către cadrele medicale, conducătorul auto a decedat și el. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deținea permis de conducere. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Accident mortal și în Suceava

Un grav accident s-a petrecut şi în comuna Poiana Negrii, din judeţul Suceava. Un bărbat de 50 de ani a murit, iar alte cinci persoane au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a ieşit în afara şoselei şi a intrat într-un gard de lemn.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabil cum s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tineri morți într-o mașină ruptă în stâlp, pe un drum din Galați. Șoferul s-a urcat la volan fără permis și a provocat o nenorocire