Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi părinţi din Vaslui care n-au mai ajuns la botezul bebeluşului lor

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi tineri părinţi din Vaslui, care, vineri, nu au mai ajuns la petrecerea de botez a bebeluşului lor, fiind găsiţi inconştienţi în casă. În urma analizelor, se pare că cei doi consumaseră droguri.

Doi tineri părinţi din Vaslui n-au mai ajuns la botezul bebeluşului lor, după ce s-au drogat cu barbiturice şi cannabis - vremeanoua.ro

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi tineri părinţi din Vaslui, care, vineri, nu au mai ajuns la petrecerea de botez a bebeluşului lor, fiind găsiţi inconştienţi în casă. În urma analizelor, se pare că cei doi consumaseră droguri.

Aceasta este concluzia medicilor, cel puţin în cazul tatãlui, pentru care analizele au relevat faptul cã acesta s-a drogat, chiar în ziua petrecerii de botez. 

Bãrbatul de 27 de ani a fost depistat pozitiv la analizele toxicologice, pentru cannabis si barbiturice, scrie vremeanoua.ro. Tânãrul a fost trimis la Clinica de Toxicologie de la Iaşi, dar starea sa s-a agravat.

El a fãcut si un blocaj renal, în acest moemnt fiind internat la Clinica de Nefrologie Iaşi. 

Femeia de 34 de ani, mama copilului, se aflã în continuare sub supraveghere medicalã, fiind internatã la Spitalul Bârlad. 

Găsiţi inconştienţi în casă în ziua petrecerii botezului copilului lor

Reamintim că, vineri, Anca şi Lucian, doi tineri de 34 şi 27 de ani din Bârlad, au fost găsiţi inconştienţi în casă, chiar în ziua petrecerii botezului copilului lor. 

Ei şi-au botezat joi bebeluşul, iar vineri, pe 1 martie, era programată petrecerea, la un restaurant din Bârlad.

După botez, tinerii părinţi au mers la casa pe care o au în satul Crâng, iar bebeluşul a rămas la o bunică. Vineri, naşii şi alte rude i-au aşteptat la restaurant pe părinţi, i-au sunat pe telefoanele mobile, şi cum nu veneau şi nici nu răspundeau la apeluri, naşii au plecat la Crâng.

Intraţi în casă, au văzut cuplul pe jos, ambii fiind inconştienţi. Iniţial, medicii au bănuit că s-au intoxicat cu fumul de la sobă.

"Am găsit un cuplu incoerent, inconştient, ambii fiind suspecţi de intoxicare cu monoxid de carbon, dar nu e sigur. Oricum, sunt intoxicaţi cu o substanţă necunoscută. Au fost stabilizaţi şi transportaţi la spital, la Bârlad, pentru investigaţii", declara atunci dr. Dan Ungureanu, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul celor doi părinţi din Vaslui care n-au mai ajuns la botezul bebeluşului lor