Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ţinutul Pădurenilor din Hunedoara, luat cu asalt de sute de rideri din toate colţurile lumii. Au participat la cele mai dificile competiţii de hard enduro din ţară

Ţinutul Pădurenilor din Hunedoara, sau ţinutul preferat al motocicliştilor. Sute de rideri din toate colţurile lumii şi-au luat doza de adrenalină la Enduro Panorama, acolo unde se desfăşoară cele mai dificile competiţii de hard enduro din ţară. Traseul a fost unul dificil, astfel că n -au lipsit căzăturile şi salturile periculoase. 

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 13:15

Au căzut, dar s-au ridicat. În această competiţie este nevoie doar de un pas greşit pe abruptul munţilor, ca motorul să o ia razna.

Sute de rideri din toate colţurile lumii şi-au luat doza de adrenalină la Enduro Panorama

Participant: "Mamă ce m-am speriat, am zis că e gata umărul."

Vezi și

Reporter Observator: Tot concursul a fost dificil?

Pe acelaşi subiect

Participant: Da.

De aceeaşi părere sunt şi cei care au urmărit cu sufletul la gură competiţia şi au savurat fiecare salt şi căzătură. În ajutorul riderilor au sărit şi organizatorii, care au îmblânzit traseele.

Organizator enduro Panorama: Am reusit sa schimbăm din trasee, să modificăm ca riderii să mearga și ultimele doua zile cu soare, dar putere în umăr.

În plus, concurenţii au avut o probă specială.

Gheorghe Furcă, staff competiție: Se face un traseu pe piatră, adică pe marmură de fapt, suntem la Alun și este singura probă. Singurul traseu care este pe marmură. Astăzi avem noroc că nu a plouat, dar totuși dificultatea este mare.

Enduro Panorama este o etapă din campionatul Naţional de hard enduro şi căutată pentru traseele pitoreşti şi spectaculoase care poartă concurenţii zeci de kilometri prin Munţii Poiana Ruscăi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Ţinutul Pădurenilor din Hunedoara, luat cu asalt de sute de rideri din toate colţurile lumii. Au participat la cele mai dificile competiţii de hard enduro din ţară