Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un TIR a spulberat un microbuz cu pasageri, în Satu Mare (Video)

Accident foarte grav de circulație în județul Satu Mare, pe DN 19, între municipiul Carei și localitatea Moftinu Mic, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un microbuz în care se aflau mai mulţi pasageri.

de Redactia Observator

la 04.07.2019 , 15:25

Accident foarte grav de circulație în județul Satu Mare, pe DN 19, între municipiul Carei și localitatea Moftinu Mic, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un microbuz în care se aflau mai mulţi pasageri.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu Mare spun că un şofer de TIR din judetul Bistriţa-Năsăud a pătruns pe contrasens, în urma unei defecţiuni a unui disc de frânare de la capul tractor.

Odată ajuns pe contrasens, camionul s-a ciocnit frontal cu un microbuz de pasageri care circula regulamentar din sens opus. De asemenea, în accident a fost implicat şi un autoturism, care circula în spatele microbuzului şi care a ajuns pe acostament după ce şoferul a încercat să evite impactul. Autototurismul a suferit avarii, dar nimeni nu a fost rănit.

Un TIR a intrat pe contrasens şi a spulberat un microbuz cu pasageri, în Satu Mare, între Carei și Moftinu Mic
Vezi și

Un TIR a spulberat un microbuz de pasageri între Carei și Moftinu Mic, în Satu Mare

În urma accidentului, patru persoane din microbuz au fost rănite: şoferul microbuzului, în vârstă de 42 de ani, şi trei pasageri de 39, 43 şi 45 de ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, una dintre victime - şoferul microbuzului - a rămas încarcerată. La un moment dat s-a solicitat și intervenția unui elicopter SMURD de la Târgu Mureș, dar șeful echipajelor medicale de prim-ajutor s-a răzgândit.

După descarcerare, şoferul microbuzului a necesitat măsuri de stabilizare şi de prim-ajutor, în vederea transportului în siguranţă la Unitatea de Primiri Urgenţe.

În urma accidentului, traficul pe DN 19 a fost blocat pe ambele sensuri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un TIR a spulberat un microbuz cu pasageri, în Satu Mare (Video)