Antena Meniu Search
x

Un TIR încărcat cu fructe s-a răsturnat și a făcut dezastru pe Autostrada A1 (Video)

Un TIR încărcat cu fructe s-a răsturnat sâmbătă pe Autostrada A1 Lugoj – Timișoara. Accidentul a dat peste cap circulația pe ambele sensuri.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 15.06.2019, 23:46

Locul accidentului de TIR de pe A1
Un TIR s-a răsturnat pe Autostrada A1 Lugoj-Timișoara - Youtube/Cringe People

Un TIR încărcat cu fructe s-a răsturnat sâmbătă pe Autostrada A1 Lugoj – Timișoara. Accidentul a dat peste cap circulația pe ambele sensuri.

Accidentul s-a produs în județul Timiș, în zona localității Șanovița, la kilometru 469, de pe autostrada A1 Lugoj – Timișoara.

Potrivit poliției, TIR-ul încărcat cu fructe a rupt glisiera mediană și s-a răsturnat. Traficul pe ambele sensuri a fost bulversat în urma impactului.

Polițiștii au fost nevoiți să restricționeze circulația, care s-a desfășurat temporar doar pe benzile de urgență, pe ambele sensuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martorii au filmat TIR-ul răsturnat. Fructele care erau transportate de mașină s-au împrăștiat pe asfalt. Șoferul, un polonez, a fost rănit și a fost transportat la spital de o ambulanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un TIR încărcat cu fructe s-a răsturnat și a făcut dezastru pe Autostrada A1 (Video)