Antena Meniu Search
x

Galerie foto TIR încărcat cu materiale textile, mistuit de flăcări pe DN 56A în Mehedinţi. Şoferul a murit, după ce ar fi făcut infarct la volan

Un TIR a fost mistuit flăcări, după ce a luat foc pe DN 56A, în zona localităţii Bucura din Mehedinţi. Şoferul a fost evacuat în stare de inconştienţă din camion, după ce ar fi făcut infarct la volan. Cauza incendiului nu a fost stabilită.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 09:27

”În această dimineaţă, două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe raza localităţii Bucura, DN 56 A. La sosirea pompierilor militari, şoferul autotrenului fusese evacuat de către cetăţeni. Acesta a fost preluat în stare de inconştienţă de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Mehedinţi.

Şoferul nu a putut fi salvat

Se pare că şoferul, care ar fi cetăţean străin, ar fi făcut infarct la volan, însă acest lucru se va stabili ulterior, în cadrul unei anchete. El nu a putut fi salvat de către medici. 

Pompierii au intervenit pentru stingerea focului, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, iar în sprijinul lor a intervenit şi un utilaj din cadrul primăriei Vânju Mare.  Cauza de izbucnirea a incendiului urmează să fie stabilită de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » TIR încărcat cu materiale textile, mistuit de flăcări pe DN 56A în Mehedinţi. Şoferul a murit, după ce ar fi făcut infarct la volan