Antena Meniu Search
x

"TIR-ul e învârtit! Maşina acolo, în şanţ". Manevra greșită care i-a adus sfârșitul unui tânăr la "Zidul Morţii", în Suceava. Zona e plină de cruci, în amintirea victimelor

Tragedie, seara trecută, în zona "Zidul Morţii", pe şoseaua ocolitoare a Municipiului Suceava. Un tânăr de 33 de ani a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a izbit frontal de un auto-tractor. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost proiectat în şanţ. Nici şoferul TIR-ului nu a scăpat nevătămat. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital. Tot pe patul de spital au ajuns şi alte două persoane, după un carambol în care au fost implicate patru maşini, în Municipiul Rădăuţi.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 20:44

Grăbit să ajungă acasă, tânărul de 33 de ani a călcat pedala de acceleraţie şi a depăşit o maşină într-o manevră interzisă de Codul Rutier.

Cum a murit tânărul șofer la "Zidul Morții", în Suceava. O manevră periculoasă i-a fost fatală

"A depăşit-o anterior aşa, la limită. Adică a înghesuit-o să depăşească, a forţat o depăşire", spune un martor. "Nu ştiu, 90, 100 a avut. Dacă a întrecut-o pe ea cred că a avut viteză", îşi dă cu părerea un altul.

"A pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a lovit un cap de TIR care circula din sens opus", a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Pe acelaşi subiect

Bucăţi din caroserie s-au împrăştiat pe asfalt, iar şoferul a rămas blocat în automobilul făcut zob.

"TIR-ul e învârtit şi maşina e acolo în şanţ", arată un martor, pe filmare."A mai rămas ceva din ea? Mai este ceva acolo? Nu, uitaţi-vă că nu e nimic", discută martorii tragediei.

Paramedicii l-au resuscitat în zadar

Tânărul de la volan a fost scos fără viaţă din maşină. Paramedicii l-au resuscitat zeci de minute, dar, din păcate, în zadar. "Din nefericire, în urma evenimentului rutier, şoferul, în vârstă de 33 de ani, a decedat la faţa locului", a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Şoferul camionului în care a intrat maşina victimei a ajuns la spital în stare gravă.

Tot în judeţul Suceava, la ieşirea din Municipiul Rădăuţi, trei persoane au fost seara trecută la un pas de moarte, în urma unui carambol cu patru maşini. Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital, iar a treia victimă a refuzat transportul la unitatea medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "TIR-ul e învârtit! Maşina acolo, în şanţ". Manevra greșită care i-a adus sfârșitul unui tânăr la "Zidul Morţii", în Suceava. Zona e plină de cruci, în amintirea victimelor