Antena Meniu Search
x

Foto "Toată viața lui a spus că o va omorî". Și-a găsit fiica moartă în pat și ginerele spânzurat de cireș. Femeia, ucisă în somn cu o bărdiță după o criză de gelozie

Apar detalii șocante în cazul crimei de la Botoșani. Bărbatul care a fost găsit spânzurat în curtea casei și-a ucis înainte soția cu o bărdiță și a lăsat-o în pat într-o baltă de sânge. Descoperirea macabră a fost făcută de mama femeii, îngrijorată că fiica ei nu a mai ajuns la locul de muncă în acea zi. Potrivit vecinilor, cei doi aveau certuri frecvente iar femeia era agresată adesea, din cauza geloziei în exces a bărbatului.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 15:37

Și-a găsit fiica moartă în pat și ginerele spânzurat de cireș. Femeia a căzut victimă geloziei extreme a soțului
Și-a găsit fiica moartă în pat și ginerele spânzurat de cireș. Femeia a căzut victimă geloziei extreme a soțului

Vecinii susțin că certurile erau frecvente, deși, la suprafață, familia părea fericită. Bărbatul, de 53 de ani adesea cuprins de crize de gelozie, își agresa soția de 47 de ani în mod repetat. Ultimul scandal ar fi izbucnit tot din gelozia extremă a bărbatului, după ce ar fi participat împreună la o nuntă sâmbătă seară. 

Și-a ucis soția din gelozie, apoi și-a luat viața 

Potrivit rudelor femeii, aceasta a sunat la 112 a cere ajutorul poliției și deși polițiștii au venit la domiciliul lor, nu au luat nicio măsură restrictivă împotriva bărbatului. A fost chemată însă la sediul poliției luni, pentru a da declarații. Nu a mai ajuns însă acolo. 

Articolul continuă după reclamă

În zorii zilei de luni, bărbatul ar fi luat o bărdiță dintr-o magazie și și-a lovit soția în cap, în timp ce aceasta dormea. Conștientizând gravitatea faptei, bărbatul a mers în grădină și s-a spânzurat într-un copac.

Descoperirea macabră a fost făcută de mama femeii, îngrijorată că aceasta întârzia la serviciu, la un magazin din sat. Fiica ei, de 47 de ani, zăcea în pat într-o baltă de sânge, iar ginerele ei era spânzurat în curtea casei. Mama victimei a făcut declarații de-a dreptul tulburătoare. 

"În somn a lovit-o, ea era în pat și lovită în cap, cu creierul afară. Apoi el s-a dus la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui a spus că o va omorî și că se va spânzura, ca să vadă lumea ce va face. De trei ori a venit poliția, dar nu a făcut nimic. Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil pentru că ea nu a cerut," a declarat mama femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » "Toată viața lui a spus că o va omorî". Și-a găsit fiica moartă în pat și ginerele spânzurat de cireș. Femeia, ucisă în somn cu o bărdiță după o criză de gelozie