Antena Meniu Search
x

Video "Toate uşile au sărit în aer". Cauza exploziei din Lugoj, unde zeci de oameni au rămas doar cu hainele de pe ei. 23 de locuinţe distruse

Explozie, ieri dimineaţă, într-un bloc de garsoniere din Lugoj. Zeci de locatari au fugit îngroziţi doar cu ce aveau pe ei, după ce au auzit o bubuitură. Suflul puternic a distrus 23 de locuinţe, iar mai multe persoane au rămas blocate în garsoniere până la sosirea salvatorilor. 

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 09:06

Vezi și

Ora 08:37, o bubuitură puternică se aude de la etajul trei al blocului şi imediat panica se instalează. În doar câteva momente, suflul exploziei aruncă uşile metalice ca pe nişte coli de hârtie şi face dezastru în zeci de apartamente. 

Martor: Toate uşile sunt varză! Toate uşile au sărit în aer. Suflul ăla... 

Zorița Mircov - ISU Timiș: Din numărul total de 84 de garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate în urma exploziei.

Disperaţi, locatarii dau imediat alarma

La faţa locului ajung mai multe echipaje de pompieri, dar şi trei ambulanţe. 

Zorița Mircov - ISU Timiș: 17 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată din apartament fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, încă o persoană nedeplasabilă a fost evacuată de pompieri, iar o victimă de sex masculin a fost evacuată de pompieri, prezentând arsuri pe corp. Aceasta a fost transportată în stare conştientă la spital. 

Incidentul a fi pornit din cauza unei acumulări de gaz de la o butelie. Locatarii care au rămas acum fără un acoperiş deasupra capului în prag de iarnă vor fi cazaţi într-unul dintre căminele Colegiului Tehnic din Lugoj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Toate uşile au sărit în aer". Cauza exploziei din Lugoj, unde zeci de oameni au rămas doar cu hainele de pe ei. 23 de locuinţe distruse