Meniu
Search
x

Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus. Mesajul transmis de actor pe Instagram (Video)

Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu coronavirus. Printr/o postare pe Instagram, actorul a anunțat că se se aflau în Australia, în momentul în care au fost testați pozitiv.

De Veronica Micu la 12.03.2020, 07:12
  • Tom Hanks a făcut anunțul pe Instagram.
  • Cei doi actori se află în izolare.

Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu coronavirus. Printr-o postare pe Instagram, actorul a anunțat că se se aflau în Australia, în momentul în care au fost testați pozitiv.

Hanks şi Wilson, amândoi în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce au prezentat simptome de răceală, a scris actorul pe Instagram.

Ei se află acum în izolare.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”, a mai scris actorul pe rețeaua de socializare, potrivit CNN.

La nivel mondial, au fost înregistrate în total peste 126.000 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care mai mult de jumătate sunt vindecate, dar şi peste 4.600 de decese.

Cele mai afectate ţări sunt China (aproximativ 81.000 de cazuri), Italia (Peste 12.000 de cazuri), Iran (9.000 de cazuri), Coreea de Sud (peste 7.755 de cazuri), Franţa (peste 2.280 de cazuri), Spania (peste 2.200 de cazuri), Germania (aproximativ 2.000 de cazuri), SUA (peste 1.300 de cazuri), Elveţia (peste 650 de cazuri) şi Japonia (peste 630 de cazuri).

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus. Mesajul transmis de actor pe Instagram (Video)

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%