Antena Meniu Search
x

Video Studiu: 3 din 5 români vor alt job pentru că se consideră subapreciați la locul de muncă actual

Mai mult de jumătate din românii care vor să îşi schimbe locul de muncă spun că vor să plece de la actualul angajator pentru că nu se simt apreciaţi.Oamenii sunt şi mai stresaţi pe fondul pandemiei, aşa că simt nevoia unei schimbări. Pe alţii însă, pandemia i-a ajutat să înţelagă şi mai bine ce vor de la cariera lor. Aşa arată un studiu recent făcut printre angajaţii din ţara noastră.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 01.12.2021, 08:47

Vezi și

Siguranţa, flexibilitatea şi mediul de lucru plăcut sunt cuvintele cheie însă şi pachetele de compensaţii şi beneficii îi fidelizează pe angajaţi.  Concret, 66% dintre angajaţi sunt motivaţi de pachetul salarial. 51% caută şi un mediu de lucru sigur şi aproape tot atâţia - 50% îşi doresc flexibilitate pentru a avea timp pentru responsabilităţile extra profesionale.

Niveul de stres acceptabil şi respectul pe care angajatorul îl manifestă sunt şi ele printre ţintele angajaţilor români. În ceea ce priveşte schimbarea locului de muncă, 49% se simt inspirați de colegi sau prieteni să facă o schimbare în cariera lor, iar 79% știu mai bine ce vor referitor la cariera lor, ca urmare a pandemiei; Şi doar o treime (33%) dintre ei sunt mulțumiți de situația curentă și nu intenționează să își schimbe locul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Studiu: 3 din 5 români vor alt job pentru că se consideră subapreciați la locul de muncă actual