Meniu
Search
x

Traficant de droguri din Bihor reținut după ce a fost prins în flagrant

Un traficant de droguri din județul Bihor a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant.

De Cristi Ioniţă la 27.10.2020, 17:37
  • Anchetatorii au ridicat peste 18.000 de lei de la traficantul din Bihor.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Traficantul a fost prins când încasa o sumă de bani pentru o doză de 100 de grame de cannabis vândută anterior și se pregătea să mai comercializeze o cantitate de 105 grame de cannabis.

Conform procurorilor DIICOT, traficantul de droguri își vindea marfa cu 35-60 de lei gramul și comercializa drogurile pe raza municipiului Oradea, dar și în localitățile Aleșd și Vadu Crișului.

Anchetatorii au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului în urma căreia au ridicat 517 grame de cannabis, o instalație artizanală de cultivare și uscare a cannabisului indoor, un aparat de mărunțit, un cântar de mare precizie, mai multe semințe de cannabis, precum și suma de 18.200 de lei.

Urmează ca magistrații să decidă dacă se impune arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a traficantului din Bihor acuzat în mod oficial de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Traficant de droguri din Bihor reținut după ce a fost prins în flagrant