Antena Meniu Search
x

Video Traficanţi de droguri din Timiş, treziţi cu noaptea în cap de mascaţi. Gruparea, filată mai bine de jumătate de an

Mai mulţi tineri suspectaţi că sunt traficanţi de droguri au fost treziţi cu noaptea-n cap de mascaţi. Până să-i prindă, poliţiştii i-au filat pe indivizi mai bine de jumătate de an. După percheziţii, 10 bărbaţi bănuiţi că aprovizionau sudul judeţului Timiş au fost duşi la audieri.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.03.2024, 13:34

Vezi și

Anchetatorii au descoperit că vorbesc de o grupare care acţiona într-o anumită parte a judeţului Timiş, mai exact în partea din sud. Gruparea e monitorizată din toamna anului trecut, iar în momentul în care au adunat suficiente probe, atât procurorii DIICOT, cât şi jandarmii de la trupele speciale au descins la mai multe adrese din judeţele Timiş şi Caraş-Severin.

Drogurile, spun anchetatorii, erau cumpărate din ţară, din Timişoara şi Bucureşti şi erau folosite atât pentru consum propriu, cât şi pentru vânzare. Sunt droguri de risc şi mare risc. Printre ele se numără canabins, MDMA şi cristal, drogul preferat al studenţilor. 10 persoane au fost ridicate şi rând pe rând vor fi duse la audieri, la sediul DIICOT Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Traficanţi de droguri din Timiş, treziţi cu noaptea în cap de mascaţi. Gruparea, filată mai bine de jumătate de an