Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată la Vâlcea. Patru tineri au fost prinşi în timp ce vindeau canabis (VIDEO)

Polițiștii pentru combaterea criminalității organizate din Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant delict 4 bărbați care vindeau cannabis.

de Redactia Observator

la 18.11.2017 , 13:59

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant delict 4 bărbați care vindeau cannabis. Pentru documentarea cazului, au fost efectuate 10 percheziții, în urma cărora s-au ridicat bani și droguri, iar 6 persoane au fost reținute.

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a patru persoane, în momentul în care încercau să vândă 20 de grame de cannabis, în schimbul a 800 de lei.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în cauză au fost efectuate 10 percheziții domiciliare la locuințele celor bănuiți.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma acestora, au fost ridicați 5.500 de lei, 100 de euro, 300 de grame de muguri de cannabis, 25 de plante de cannabis uscate, 2 comprimate de ecstasy, 6 grindere și minicântare electronice și telefoane mobile.

17 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea, pentru audieri.

Față de 6 bărbați, cu vârste între 20 si 32 de ani, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Reţea de traficanţi de droguri, destructurată la Vâlcea. Patru tineri au fost prinşi în timp ce vindeau canabis (VIDEO)