Meniu
Search
x

Traficanţi de ţigări, prinşi cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră

Mai mulţi traficanţi de ţigări au fost prinşi de poliţiştii români de frontieră abia după ce aceştia din urmă au făcut uz de armele din dotare.

De Cristi Ioniţă la 29.12.2020, 10:35
  • Traficanţii încărcau într-o maşină ţigări de sute de mii de lei.
  • Traficanţii s-au ales cu dosar penal.

În acţiunea petrecută la sfârşitul săptămânii trecute au fost implicaţi poliţişti de frontieră din Iaşi, Botoşani şi Darabani.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, oamenii legii au intervenit în zona localităţii Bajura, pe malul râului Prut, după ce au văzut mai multe persoane cum încărcau colete voluminoase într-o maşină.

După ce au sesizat că sunt monitorizaţi, suspecţii au dispărut cu maşina însă, după circa 200 de metri, autoturismul s-a împotmolit.

Suspecţii au abandonat maşina şi pachetele cu ţigări de contrabandă şi au încercat să fugă către satul Bajura, profitând de întuneric şi de condiţiile meteo nefavorabile.

Oamenii legii i-au capturat după ce au tras patru focuri de avertisment în plan vertical.

S-a deschis dosar penal în cazul traficanţilor de ţigări prinşi cu focuri de armă

Poliţiştii de frontieră au confiscat 19.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 266.000 de lei, dar şi maşina pe care suspecţii urmau să o folosească, valoarea autoturismului fiind stabilită la circa 30.000 de lei.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Traficanţi de ţigări, prinşi cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră