Antena Meniu Search
x

Traficanţi de ţigări, puşi pe fugă de poliţiştii români de frontieră care au tras patru focuri de avertisment

Poliţiştii români de frontieră au fost implicaţi, din nou, într-un incident periculos, ei fiind obligaţi să facă uz de armă pentru a pune pe fugă traficanţi de ţigări.

de Redactia Observator

la 15.06.2021, 19:18

Poliţiştii români de frontieră au tras patru focuri de avertisment pentru a pune traficanţii de ţigări pe fugă
Poliţiştii români de frontieră au tras patru focuri de avertisment pentru a pune traficanţii de ţigări pe fugă - Poliţia de Frontieră
  • Traficanţii de ţigări aveau marfă în valoare de aproape 200.000 de lei.

Incidentul s-a petrecut pe raza localităţii Teceu Mic, din judeţul Maramureş, iar în el au fost implicaţi poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, poliţiştii români de frontieră au observat mai multe persoane care transportau colete voluminoase şi nu îşi justificau prezenţa în zonă. Poliţiştii de frontieră au încercat să-i captureze pe traficanţii de ţigări, însă aceştia nu s-au oprit la somaţii.

Mai mult, deşi poliţiştii de frontieră au făcut şi uz de armă, trăgând patru focuri de avertisment, suspecţii tot nu s-au oprit. Ba chiar au sărit în apa râului Tisa şi au înotat spre teritoriul Ucrainei.

Autorităţile au deschis dosar penal în cazul traficanţilor de ţigări puşi pe fugă cu focuri de armă

Poliţiştii români de frontieră au recuperat 16.450 de pachete de ţigări de contrabandă, valoarea mărfii fiind stabilită la circa 193.000 de lei. De asemenea, poliţiştii români de frontieră au alertat autorităţile din Ucraina pentru cercetarea în comun a cazului.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Traficanţi de ţigări, puşi pe fugă de poliţiştii români de frontieră care au tras patru focuri de avertisment