Antena Meniu Search
x

Video Tragedia de la Jilţ, unde 3 mineri au murit, declanşează controale în lanţ la toate minele din ţară. Virgil Popescu merge personal în inspecţii

După tragedia din Gorj, în care trei oameni au murit și alți zece au fost răniți, autorităţile anunţă controale şi în celelalte cariere din sectorul energetic pentru a vedea în ce condiții lucrează minerii.

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 08:33

Vezi și

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a trimis Corpul de Control pentru verificări privind măsurile de securitate în muncă la Complexul Energetic Oltenia. A cerut o analiză a riscurilor și vulnerabilităţilor la toate carierele de cărbune pentru a ști unde trebuie intervenit ca să fie evitate alte tragedii.

Virgil Popescu avertizează că vizitele neanunțate vor continua și în zilele următoare. "Controlul nu se va incheia săptămână aceasta sau luni sau marți. Controlul va avea un rezultat preliminar cu privire la aspectele de la tragicul accident și înlănțuirile care au dus la acest lucru. Voi face vizite inopinate pentru că vreau să văd exact, nu să fie pregătiți că vine ministrul, vedeți cum sunt îmbrăcat, așa voi fi îmbrăcat în toată această perioadă pentru că vreau să văd cu ochii mei ce se întâmplă și ce trebuie făcut din discuții cu oamenii și nu neapărat cu șefii", a declarat Virgil Popescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tragedia de la Jilţ, unde 3 mineri au murit, declanşează controale în lanţ la toate minele din ţară. Virgil Popescu merge personal în inspecţii