Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE! Băiatul de 13 ani care A MURIT în accidentul de lângă Alba Iulia era fotbalist. El ar fi trebuit să joace duminică finala Campionatului Naţional U11

Copilul în vârstă de 13 ani care decedat, vineri, în accidentul rutier produs pe DN1, în zona localităţii Inoc, din judeţul Alba, era jucător de fotbal la echipa Luceafărul Cluj.

Copilul în vârstă de 13 ani care decedat, vineri, în accidentul rutier produs pe DN1, în zona localităţii Inoc, din judeţul Alba, era jucător de fotbal la echipa Luceafărul Cluj.

Din primele cercetări, L.I. (49 de ani), din Aiud, în timp ce conducea un Volkswagen Golf, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu Skoda Octavia condusă de N.T.I. (39 de ani) din Cluj, autoturism care se afla în depăşirea unei coloane de maşini, pe aceeaşi direcţie de mers, pe un tronson cu linie continuă.

În urma impactului, copilul de 13 ani care se afla pe locul din dreapta-faţă a maşinii a decedat, iar alţi trei minori (doi în vârstă de 12 ani şi unul de 13 ani), aflaţi în acelaşi autoturism, au fost răniţi uşor. Aceştia din urmă au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

Copiii erau fotbalişti de la CS Luceafărul Cluj-Napoca.

La solicitarea Departamentului Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal de a amâna finala Campionatului Naţional U11 de duminică, de la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, reprezentanţii clubului din Cluj-Napoca au informat organizatorii că îşi doresc ca meciul să se dispute conform programării iniţiale.

Înainte de startul jocului FC Viitorul - Luceafărul Cluj de duminică, de la ora 10.00, va fi ţinut un moment de reculegere în memoria tânărului jucător care s-a stins din viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE! Băiatul de 13 ani care A MURIT în accidentul de lângă Alba Iulia era fotbalist. El ar fi trebuit să joace duminică finala Campionatului Naţional U11