Antena Meniu Search
x

Tragedie într-o localitate din Timiș. Un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste el (Foto)

Tragedie în localitatea Cireșu din județul Timiș, acolo unde un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste el.

Tragedie în localitatea Cireșu din județul Timiș, acolo unde un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste el.

Accidentul s-a petrecut, în această după-amiază, în localitatea Cireșu, situată la aproximativ 80 de kilometri de Timișoara.

Mai mulți tineri stăteau de vorbă pe marginea șoselei, iar la un moment dat, un prieten de-al lor a trecut cu mașina pe stradă și a oprit lângă ei.

Aceștia i-au propus să parcheze mașina și să rămână cu ei la o cafea.

Pe acelaşi subiect

Șoferul a încercat să dea înapoi cu mașina, însă nu s-a asigurat la cei care erau în spate. Astfel, mașina a trecut peste unul dintre tineri, iar una dintre roți l-a strivit efectiv pe acesta.

Tragedie într-o localitate din Timiș. Un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste el

Tinerii au sunat disperați la numărul unic de urgență 112, iar tânărul rănit a fost transportat de urgență la spitalul din Lugoj, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, notează lugojinfo.ro.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tragedie într-o localitate din Timiș. Un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste el (Foto)