Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 5 morţi pe DN1, la Nistoreşti. Două maşini s-au făcut praf după un impact frontal devastator

Accinde cumplit, în această dimineaţă, pe DN 1 Ploiești – Brașov, la kilometrul 103. Cinci persoane au murit după ce două maşini s-au ciocnit fronal, în zona localităţii Nistoreşti, județul Prahova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.05.2021, 11:52

Vezi și

În urma impactului devastator, toți cei cinci ocupanți ai uneia dintre cele două mașini implicate în accident au murit. O pasageră cealaltă mașină a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

ISU Prahova

"Pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri", a transmis IPJ Prahova.

Șapte persoane implicate în accidentul de la Nistorești

Circulația a fost oprită pentru câteva zeci de minute în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD.

ISU Prahova

Inițial, cinci persoane au rămas încarcerate în urma coliziunii, patru dintre ele fiind inconștiente.

În accident au fost implicate două autoturisme cu 7 persoane în total.

Tragedie cu 5 morţi pe DN1, la Nistoreşti. Două maşini s-au făcut praf după un impact frontal devastator

ISU Prahova

În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.

Victimele tragediei de la Nistoreşti

Şapte persoane au fost implicate în accidentul de la Nistoreşti, dintre care cinci şi-au pierdut viaţa. Toţi cei cinci bărbaţi decedaţi se aflau în aceeaşi maşină şi aveau vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani. 

Echipajele de prim-ajutor au găsit la locul tragediei 7 persoane:

  • Femeie 33 ani – traumatism cranio cerebral, traumatism toraco abdominal, fractura humerus drept, traumatism tibio tarsiana stanga, preluat dupa evaluare si tratement de specialitate de elicopterul SMURD
  • Barbat 34 ani -  traumatism cranio cerebral minor, traumatism toracic , traumatism genunchi drept transportat la Spitalul Judetean Ploiesti de catre echipajul C1
  • Barbat 31 ani –politraumatism prin accident rutier, stop cardio respirator iresuscitabil.
  • Barbat 43 ani - politraumatism prin accident rutier, stop cardio respirator iresuscitabil.
  • Barbat 18 ani - politraumatism prin accident rutier, gasit decedat ,leziuni incompatibile cu viata.
  • Barbat 20 ani - politraumatism prin accident rutier, gasit decedat ,leziuni incompatibile cu viata.
  • Barbat 21 ani - politraumatism prin accident rutier, gasit decedat ,leziuni incompatibile cu viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident cu 5 morţi pe DN1, la Nistoreşti. Două maşini s-au făcut praf după un impact frontal devastator