Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie HALUCINANTĂ în Argeş. Doi fraţi de 2 şi 4 ani au pierit, după ce mama lor i-a lăsat singuri în casă şi s-a dus "până la o vecină"

Doi fraţi cu vârste de doi si patru ani din comuna argeşeană Uda au murit în această seară, intoxicaţi cu monoxid de carbon, după ce au fost lăsaţi singuri...

de Redactia Observator

la 09.10.2017 , 22:33

Tragedie în Argeş. Doi fraţi de 2 şi 4 ani au murit, după ce mama lor i-a lăsat singuri în casă şi s-a dus "până la o vecină"

Doi fraţi cu vârste de doi si patru ani din comuna argeşeană Uda au murit în această seară, intoxicaţi cu monoxid de carbon, după ce au fost lăsaţi singuri în casă.

Reprezentanţi din Poliţia Judeţeană Argeş au declarat că parintii i-au lăsat singuri în casă pe cei doi copii, mama spunându-le anchetatorilor că a mers la o vecină să îi ceară ceva. Când a revenit acasă, femeia i-a găsit pe cei doi fraţi inconştienţi. Nu se ştie cu exactitate dacă ei s-au jucat cu focul sau dacă mai multe obiecte aflate în apropierea sobei s-au aprins şi au ars mocnit.

Iniţial, medicii l-au declarat decedat pe cel mic, care nu a împlinit încă 2 ani şi au încercat manevre de resuscitare pentru cel mare, ulterior fiind declarat şi acesta mort.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Tragedie HALUCINANTĂ în Argeş. Doi fraţi de 2 şi 4 ani au pierit, după ce mama lor i-a lăsat singuri în casă şi s-a dus "până la o vecină"