Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în Bihor! Un tânăr de 18 de ani s-a ÎNECAT sub privirile neputincioase ale prietenilor

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a ieşit la scaldă, în zona barajului de la Fughiu, a murit înecat, fără ca medicii să-l mai poată salva.

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a ieşit la scaldă, în zona barajului de la Fughiu, a murit înecat, fără ca medicii să-l mai poată salva.

Potrivit căpitanului Horia Cheregi, de la Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, apelul prin 112 a fost dat în jurul orei 19.58, scrie ebihoreanul.ro.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a făcut maneve de resuscitare, dar fără succes. Persoana, care fusese scoasă pe mal, a fost declarată decedată", a precizat căpitanul Cheregi.

Potrivit acestuia, la locul indicat nu s-au deplasat echipaje de scanfandri, pentru că persoana care a cerut ajutor a spus că băiatul a fost scos din apă de câţiva martori ai evenimentului.

Dr. Liciniu Venter, de la Ambulanță, a precizat că tânărul a fost resuscitat mai bine de o oră. Se pare că băiatul ar fi avut o tulburare de ritm cardiac la momentul producerii tragediei.

Moartea tânărului este investigată acum de poliţiştii bihoreni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE în Bihor! Un tânăr de 18 de ani s-a ÎNECAT sub privirile neputincioase ale prietenilor