Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în toiul nopţii, în Capitală! Trei tineri, spulberaţi într-un cumplit accident. Unul dintre ei este în comă (Video dramatic)

Accident cumplit de circulaţie, noaptea trecută, pe strada Jiului din sectorul 1 al Capitalei.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 07:44

Accident cumplit de circulaţie, noaptea trecută, pe strada Jiului din sectorul 1 al Capitalei.

Trei tineri au fost grav răniţi, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Una dintre victime este în comă, iar şansele de supravieţuire sunt minime. Accidentul din Jiului s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

Articolul continuă după reclamă

Martorii spun că unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină.

Impactul a fost atât de violent încât una dintre victime a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia salvatorilor pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate. 

Cei trei tineri răniţi au ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Unul dintre ei a intrat în comă, iar prognosticul medicilor este rezervat. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a carosabilului umed, sau dacă şoferii făceau "liniuţe".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tragedie în toiul nopţii, în Capitală! Trei tineri, spulberaţi într-un cumplit accident. Unul dintre ei este în comă (Video dramatic)