Antena Meniu Search
x

Video Tragedie într-o familie din Alba Iulia. Un bărbat care s-a împuşcat în cap a fost găsit într-o baltă de sânge de soţie şi de una dintre fiice

Tragedie într-o familie din Alba Iulia. Trei copii au rămas fără tată, după ce un bărbat de 58 de ani s-ar fi sinucis în propriul apartament cu o armă de vânătoare. Bărbatul s-ar fi împuşcat în cap şi a fost găsit într-o baltă de sânge de soţie şi de una dintre fiice. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 08:48

Vezi și

În jurul orei 16:00, când s-au întors acasă, femeia şi una dintre fiicele bărbatului, în vârstă de 14 ani, au făcut descoperirea cutremurătoare: l-au găsit pe cel care le era tată şi soţ fără suflare, într-o baltă de sânge. Femeia a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la 112.

Călin Potor, medic de urgență SAJ Alba: Am fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid. Prezenta o plagă împuşcată cu o armă de vânătoare, o armă de calibru mare.

Bărbatul era cetăţean spaniol şi era căsătorit de ani buni cu o româncă din Alba Iulia. Apropiaţii spun că, de curând, ar fi aflat că suferă de o boală incurabilă. A fost o veste care l-a măcinat treptat, iar în cele din urmă l-ar fi împins să-şi pună capăt zilelor.

"Doar atât am auzit, că s-a împuşcat, că ar fi fost o fată acasă. Ce s-a întâmplat, nu putem să ştim noi ce s-a întâmplat acolo", spune un vecin.

Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: În cauză, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident, însă până la acest moment al anchetei nu există suspiciuni. 

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-şi motiveze gestul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie într-o familie din Alba Iulia. Un bărbat care s-a împuşcat în cap a fost găsit într-o baltă de sânge de soţie şi de una dintre fiice